در هفته های گذشته، اینستاگرام ویژگی جدیدی اضافه کرد که به شما نشان میداد که اخرین فعالیت دوستان یا خانواده در اینستاگرام کی بوده. این قابلیت به شما اجازه این رو میده که هر شخصی که فالو کردید یا به شما پیامی فرستاده اند بتوانند پیگیر شما باشند. اما این سرویس به دست شما میتواند فعال باشد. و این به آن معناست که تمام کسانی که شما را فالو کردند میتوانند بفهمند آخرین باری که اینستاگرام را باز کردید را ببینند

 

اگر شما فکر میکنین با این اتفاق خیلی موقعیت شما در خطر میوفته، شما میتونید این قابلیت رو غیر فعال کنید، تنها کاری که باید بکنید اینه که روی صفحه ی خودتون، روی علامت چرخ دنده در کنار edit profile کلیک کنید. سپس به setting بروید و در جایی گزینه ی show activity status را بزنید. این گزینه رو خاموش کنید و بعد از این دوستان و خانواده ی شما از این پس نمیتونند بفهمند چقدر در روز در اینستاگرام هستید!

اما این مورد رو فراموش نکنید که وقتی شما این گزینه رو غیر فعال کنید شما هم نمیتوانید اخرین بازدید آنها را ببینید. البته اگه شما خیلی مشتاق سرک کشیدن نباشید مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد!